» actueel
Collectebonnen nu ook online te bestellen

Misschien had u het al ontdekt, maar sinds begin mei kunt u op de site van Hervormd Ambacht ook een menu vinden voor het bestellen van uw collectebonnen.
Ga naar de website, klik op de gewenste coupon en vul het aantal in dat u wilt bestellen. Als u voor meer dan € 100,- in uw winkelwagen hebt dan kunt u de transactie gelijk via iDeal afronden en komt de bestelling z.s.m. bij u in de bus.
Wat betekent het voor u?
Meer gemak want u kunt de transactie in een paar muisklikken afronden Wat betekent het voor ons? Minder kans op fouten want alle gegevens die nodig zijn om de bestelling compleet te verwerken zijn direct beschikbaar en volledig. Het college van kerkrentmeesters en van de diaconie bevelen deze nieuwe optie dus van harte aan.

16+ catechese
datum en tijdstip 17-10-2019 om 19:00