» actueel
Dorpskerk loopt over van talent!

De Dorpskerk hield op 7 juli weer een Talentenveiling! Van gemeenteleden voor gemeenteleden. En wat blijkt? De Dorpskerk loopt over van talent.
Rondvaarten, bbq, pottenbakken, vissen, een taxirit, oppassen, een make-over en ga zo maar door.
Bij elkaar leverde deze veiling het mooie bedrag op van € 1400,- . Het geld is bestemd voor de geplande aanbouw.

Zomertijd

De zomertijd is ook in de Dorpskerk een periode van rust en bezinning. De activiteiten, het kringwerk, de catechese en vergaderingen worden opgeschort. De een na de ander reist af voor vakantie of geniet thuis van de rust. Ook op de website zult u dit de komende tijd terug zien. We genieten van de zomerperiode om er in september weer met frisse zin tegenaan te gaan.

Prediker zegt het zo:

Voor alles wat gebeurt is er een uur, een tijd voor alles wat er is onder de hemel.

We wensen u een goede tijd.

Met andere ogen

De kring 'Met andere ogen' komt weer bij elkaar. Deze kring is bedoeld voor mensen die niet direct de behoefte hebben lid te worden van een kerk, maar wel zoeken naar verdieping en een verrassend perspectief op hun leven. Wil je graag jouw eigen verhaal leggen naast een groter Verhaal, dan is deze kring misschien wel iets voor je. De Bijbel als schuurpapier om je denken en oriëntatie te prikkelen. We gaan verder met onze ontdekkingstocht door oeroude bijbelverhalen die verrassend actueel blijken te zijn. Er is ruimte voor enkele nieuwe deelemers. Voor meer informatie en aanmelding kan je contact opnemen met ds. Bram Robbertsen.

10.00 uur Ds. E.J.N. Kronenburg, H-I-Ambacht
datum en tijdstip 22-07-2018 om