» kerkdienst
Preekrooster Preekrooster
Het preekrooster vindt u in de agenda.

De dienst op zondag De dienst op zondag
In de Dorpskerk komen we op zondag bij elkaar om 10 uur en om 17 uur.

Liederen
We zingen graag uit de Psalmen (NB) en daarnaast worden verschillende andere bundels gebruikt. Liederen worden op de beamer geprojecteerd waardoor boekjes in principe niet nodig zijn.

Er worden drie collecten gehouden.

Oppas
Voor kinderen van 0-4 is er kinderoppas geregeld.
Tijdens de morgendienst maken we gebruik van de gymzaal van de Stadhouder Willem III school, Sandelingenstraat 17.

Kinderkerk
Tijdens de morgendienst is er wekelijks Kinderkerk voor kinderen in groep 1 tm 4 en om de week voor kinderen in groep 5 en 6.

Formulieren
We maken in de diensten gebruik van formulieren uit de aanvulling bij het Dienstboek Protestantse Kerk ‘met het oog op de gereformeerde liturgie’.

Ontmoeting na de dienst
Iedere eerste zondag van de maand is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten achter in de kerk onder het genot van koffie, thee of limonade.

18:45-19:45, Basiscatechese 10-11 jaar
datum en tijdstip 21-01-2020 om 18:45