PKN
  » actueel 
Hervormde Gemeente wijk Dorp
KERKDIENST ZONDAG 29 MAART 2020 KERKDIENST ZONDAG 29 MAART 2020
 
Beste gemeenteleden,

Ook zondag 29 maart, zullen we weer met elkaar op afstand een dienst beleven. We lezen Openbaring 5. In de verkondiging staan we met elkaar stil bij Openbaring 5: 6. De volledige orde van dienst is hier te bekijken. Daar staan alle liedteksten in uitgewerkt, zodat u ook thuis mee kunt zingen.

Vorige week zondag waren er wat problemen met onze eigen website, die was niet berekend op zoveel bezoekers op hetzelfde moment. Gelukkig was het alsnog mogelijk de dienst te beluisteren, via een andere link. Om morgenochtend mee te kunnen luisteren kunt u het beste deze of deze linkgebruiken.

We zijn dankbaar dat zoveel mensen thuis mee hebben gedaan aan de collecte via de Givt-app. We vragen u om ook morgen weer uw steentje bij te dragen. De eerste collecte is weer bestemd voor de GZB en Kerk in Actie. De tweede collecte is zoals gewoonlijk bestemd voor pastoraat en eredienst, en de derde collecte is bestemd voor de energiekosten. Heeft u vragen over het gebruik van de Givt-app? Neem dan contact op met Chris Berger (cberger@hervormdambacht.nl) of Maarten Verboom (mverboom@hervormdambacht.nl). Meedoen aan de collecte kan uiteraard ook door wat geld apart te leggen en op een later moment te geven.

Ook voor de kinderen zijn er weer verhalen en verwerkingen beschikbaar. Het thema is deze keer de kruisiging van Jezus. We hopen dat jullie er veel van zullen leren!

We hopen op een goede dienst met elkaar!

Met vriendelijke groet,
Tom den Braber
terug
 
 
 

Inloggen


 

10:00 uur, Ds. J. Quist (Scheveningen)
datum en tijdstip 16-08-2020 om 10:00
meer details

20:00-22:00, Kerkenraadsvergadering
datum en tijdstip 17-08-2020 om 20:00
meer details

 
kerkdienst bekijken/beluisteren
 
bonnen
    
 
Fotoalbum
 
digitaal collecteren


 
 
documenten
downloadcentrum
 
privacy
Privacyverklaring
 
adres Dorpskerk:

Kerkplein 13
3342 BJ H-I-Ambacht 
Telefoon: 078-6816762

 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.