» Mensen
Predikant Predikant
Per 13 oktober 2019 is Ds Jac. Jongejan als predikant verbonden aan onze gemeente.
U kunt op de volgende manieren in contact komen met hem:

E-mailadres:
Telefoonnummer: 0184779801
Adres: Schepenerf 8, 2975CA Ottoland

Ouderlingen Ouderlingen
Ouderlingen dragen als lid van de kerkenraad verantwoordelijk voor de opbouw van de gemeente. Zij dragen de zorg voor de gemeente als gemeenschap en zorgen ervoor  dat de gemeente haar pastorale en missionaire roeping kan vervullen.
Samen met de predikanten is hen bovendien de herderlijke zorg voor de gemeente toevertrouwd, o.a. in de vorm van pastoraat.

Verdeling pastorale zorg
Voor iedereen die 75 jaar en ouder is, zijn de ouderlingen Piet Mol en Gerrit Stolk beschikbaar. Voor de overige gemeenteleden is de verdeling die we hanteren gebaseerd op uw achternaam. Ongeacht waar u woont. Van alle mensen die volgens het kerkelijk bureau bij wijk Dorp horen hebben we vijf secties volgens de volgende beginletters van achternamen:

A t/m F Peter Jongeneel 078-6817245 mail
G t/m K Tim Schouten 06-20763968 mail
L t/m P Kees de Mol   mail
Q t/m U  William Lagendijk 078-6454617 mail
V t/m Z Hans Koutstaal 078-6816351 mail

Hans Koutstaal mail       Peter Jongeneel mail       Tim Schouten mail

William Lagendijk mail       Kees de Mol    mail

hermen
Jeugdouderling                Ouderling-Scriba
 Coen van Beek mail   Tom den Braber  mail

Ouderenpastoraat

Piet Mol mail                                 Gerrit Stolk mail

Diakenen Diakenen
Diakenen zijn over het algemeen helpers en doeners met een open oog voor kwetsbare mensen. Voor mensen die onrechtvaardig worden behandeld. Zij geven de kerk handen en voeten door in en buiten de kerk te helpen waar nodig.

M. Verboom mail     Bart Voordendag mail    Henk Alderlieste mail     Hans Neven mail

Ouderling-Kerkrentmeesters Ouderling-Kerkrentmeesters
Het college van kerkrentmeersters beheert de financiën en gebouwen van de gemeente en zorgt ervoor dat de gemeente een goede en betrouwbare werkgever kan zijn.​

Hans Schouten mail   Jan Bijsterbosch mail   Chris Berger  mail    Piet Scheurwater mail