» Contact
Adres Adres

3342 BJ Hendrik-Ido-Ambacht

Contactgegevens Contactgegevens

Het bestuur van de Dorpskerk is bereikbaar per mail en de voorzitter, Hans Koutstaal, kunt u bereiken via telefoonnummer 078-6816351.

Onze predikant Bram Robbertsen is te bereiken per mail of telefoon 078-7852890

De websitebeheerder kunt u bereiken door een mail te sturen. Klik hier

Kerkblad Kerkblad

Wijkgemeente Dorp geeft samen met de andere wijkgemeenten Elim en De Ark een Kerkblad uit dat tweewekelijks verschijnt.
Voor een abonnement kunt u contact opnemen met het Kerkelijk Bureau dat telefonisch bereikbaar is op dinsdag morgen tussen 9 en 12 uur via 078-6820648.
Wanneer u kopij aan wilt leveren kan dat met per mail.

Halverwege Halverwege

De Dorpskerk heeft ook een nieuwsbrief zodat u wekelijks op de hoogte blijft van de belangrijkste ontwikkelingen.
Wanneer u deze wilt ontvangen stuurt u dan een bericht naar Lia Alderlieste door hier te klikken.

Collectebonnen Collectebonnen

Collectebonnen zijn verkrijgbaar in de volgende waarden:

€ 0,50 per stuk
€ 0,75 per stuk
€ 1,00 per stuk
€ 2,00 per stuk
€ 5,00 per stuk

Collectebonnen kunt u bestellen bij kerkrentmeester W.P. de Waard, tel. 078-6821373 of door overmaking van het bedrag voor het aantal coupons op IBAN NL75INGB0002389914 t.n.v. Kerkvoogdij.

We verzoeken u om voor minimaal € 100,00 te bestellen. Dit om de kosten en het bezorgwerk in de hand te houden.
Bij de omschrijving van de overboeking vermeldt u hoeveel bonnen van welke waarde u wenst te ontvangen met als extra vermelding uw adres en woonplaats.

Aanvraag inloggegevens Aanvraag inloggegevens

Voon het aanvragen van inloggegevens neemt u contact op met de webbeheerder

10.00 uur Ds. E.J.N. Kronenburg, H-I-Ambacht
datum en tijdstip 22-07-2018 om