» Contact
Adres Adres

3342 BJ Hendrik-Ido-Ambacht

Contactgegevens Contactgegevens

Het bestuur van de Dorpskerk is bereikbaar per mail en de voorzitter, Hans Koutstaal, kunt u bereiken via telefoonnummer 078 - 68 16351.

Ley Bodden, onze pastoraal kerkelijk werker, is te bereiken per mail of telefoon 06 - 2284 2966. In principe is hij beschikbaar op donderdag en vrijdag. In dringende gevallen kunt u hem ook op andere dagen benaderen.

De websitebeheerder kunt u bereiken door een mail te sturen.

Kerkblad Kerkblad

Wijkgemeente Dorp geeft samen met de andere wijkgemeenten Elim en De Ark een Kerkblad uit dat tweewekelijks verschijnt.
Voor een abonnement kunt u contact opnemen met het Kerkelijk Bureau dat telefonisch bereikbaar is op dinsdag morgen tussen 9 en 12 uur via 078-6820648.
Wanneer u kopij voor het wijkbericht van wijk Dorp aan wilt leveren kan dat per mail.

Kopij voor het algemene deel van het Kerkblad kunt u sturen naar

Halverwege Halverwege

De Dorpskerk heeft ook een nieuwsbrief zodat u wekelijks op de hoogte blijft van de belangrijkste ontwikkelingen.
Wanneer u deze wilt ontvangen stuurt u dan een bericht naar Lia Alderlieste door hier te klikken.

Collectebonnen Collectebonnen

Collectebonnen zijn verkrijgbaar in de volgende waarden:

€ 0,50 per stuk
€ 0,75 per stuk
€ 1,00 per stuk
€ 2,00 per stuk
€ 5,00 per stuk

Collectebonnen kunt u bestellen bij kerkrentmeester W.P. de Waard, tel. 078-6821373 of door overmaking van het bedrag voor het aantal coupons op IBAN NL75INGB0002389914 t.n.v. Kerkvoogdij.

We verzoeken u om voor minimaal € 100,00 te bestellen. Dit om de kosten en het bezorgwerk in de hand te houden.
Bij de omschrijving van de overboeking vermeldt u hoeveel bonnen van welke waarde u wenst te ontvangen met als extra vermelding uw adres en woonplaats.

Aanvraag inloggegevens Aanvraag inloggegevens

Voor het aanvragen van inloggegevens neemt u contact op met de webbeheerder.

10.00 uur Prop. W.A. van den Born, Leiden
datum en tijdstip 24-03-2019 om